Flevofood #supportyourlocals

Website

Ophaaladres
Urkerweg 16
8303 BX Emmeloord


Ophaalmoment(en):


Landwinkel Versluis

Douwe begon in 1971 met de verkoop van aardappels aan huis. In maart 2020 is de winkel grondig aangepakt door Mark en Linda om er weer een tijd tegenaan te kunnen. Mark is opgegroeid op het bedrijf, zijn passie is de akkerbouwtak. Linda werkt sinds 2018 op het bedrijf en is verantwoordelijk voor de winkel. Douwe helpt nog dagelijks mee op het bedrijf en Marianne werkt ook nog graag in de winkel.

De boerderij bestaat uit een akkerbouwbedrijf van 44 ha. De grond is gelegen aan de Urkerweg en Kareldoormanweg. Op het akkerbouwbedrijf worden aardappelen, wintertarwe, graszaad, suikerbieten, zaaiuien en wortelen verbouwd. De meeste gewassen worden ook op de boerderij opgeslagen. Het hele jaar door worden de producten afgeleverd. Alle aardappelen worden in de winkel verkocht.

Op de boerderij worden ongeveer 2000 stuks scharrelkippen gehouden. De eieren van die de kippen dagelijks leggen worden verkocht in de winkel.

In de boerderijwinkel worden allerlei producten verkocht uit de omgeving. Je kunt hier terecht voor uw groente en fruit, eieren, cadeaupakketten, maar ook andere producten variƫrend van sapjes, noten, koeken, tot bakproducten, sauzen en nougat.

Openingstijden:
Maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur
Zaterdag van 08:00 tot 17:00 uur
Zondag gesloten

Adres: Urkerweg 16, Emmeloord

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen

Wil je verder winkelen of ben je klaar en wil je bestellen?

© 2022 Local2local BV · Algemene voorwaarden · Privacyverklaring · Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW

Local2Local member