Flevofood #supportyourlocals

Flevour Box | Lokaal voedsel en inspiratie! € 49,95

Het is even stil geweest, maar voor de decembermaand zijn we natuurlijk weer terug met een Flevour Box vol met heerlijke Flevolandse producten. Wil jij je collega, ouders, buurvrouw of gewoon jezelf verrassen? Bestel de box dan voor 29 november! Vanaf vrijdag 3 december wordt de box thuisgebracht of kan je deze ophalen bij een van onze afhaalpunten.

Flevour Box van december
De Flevour Box zit vol overheerlijke en wisselende seizoensproducten uit de provincie Flevoland: van aardappelen, spitskool en pompoen tot winterwarme Flevosap en Ibu spekkoek. Wij werken samen met boeren, tuinders, bakkers, brouwers, imkers en andere smaakmakers die lid zijn van de vereniging FlevoFood. Met liefde en passie dragen zij zorg voor hun dieren, gewassen, omgeving en product. Wij zorgen ervoor dat deze lokale ondernemers een eerlijke prijs krijgen voor hun producten en dat jij kunt genieten van verse, kwalitatieve en smaakvolle producten. Met het bestellen van deze box, ontdek je het Flevolandse voedsellandschap, maak je kennis met de seizoenen en haal je de Smaak van Flevoland in huis!

In de Flevour Box
De box bestaat uit 7 tot 8 soorten groenten, 2 soorten fruit, vers sap en een groot aantal houdbare producten. Daarnaast zul je ook altijd producten met exotische smaken in de box terugvinden. Want het zijn ook juist deze producten die de smaak van Flevoland definiëren.

Waar kies jij voor? Ophalen of bezorgen?
Vrijdag 3 december is de Flevour Box kosteloos af te halen bij verschillende boerderijwinkels en andere afhaalpunten in Flevoland.

Onze afhaalpunten in Flevoland zijn:
- Almere | Opleidingswinkel Weet hoe je leeft
- Almere | Ekoplaza
- Almere | Neighbours kitchen
- Dronten | Keurslager Klaver
- Emmeloord | Landwinkel Versluis
- Lelystad | Hoeve Vredeveld
- Urk | Jan de Slager
- Zeewolde | Fruithal Smits

Ons afhaalpunt buiten Flevoland is:
- Kampen | Erf-1

Vind je het toch fijner als de box thuisbezorgd wordt? Dat kan! Op dit moment wel alleen binnen Flevoland. Voor €7,95 wordt de box bij je op de stoep afgeleverd. Geef bij het bestellen aan waar je voorkeur naar uitgaat.

Over de Flevour Box, de smaak van Flevoland
Kijk voor meer informatie en recepten op www.lokaalvoedselflevoland.nl of bekijk onze social media kanalen Facebook, Twitter en Instagram.

De Flevour Box is ontstaan aan het begin van de coronapandemie om Flevolandse producenten te steunen tijdens de crisis.  


Over prijs- en productinformatie: Bij Flevofood #supportyourlocals doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Op dit moment niet beschikbaar.

Aangeboden door:
Vereniging Flevofood

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen

Wil je verder winkelen of ben je klaar en wil je bestellen?

© 2022 Local2local BV · Algemene voorwaarden · Privacyverklaring · Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW

Local2Local member